skip to Main Content

Frietwagen Helmond

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Feest in Helmond? Boek uw mobiele frietkraam

Verse friet op locatie van de mobiele frietwagen

Wilt u uw gasten voorzien van heerlijke friet in Helmond? Onze mobiele frietwagen bereidt en serveert de friet op locatie. Heeft u thuis een feest, borrel of evenement gepland? Wij komen met onze mobiele snackwagen naar uw huis en bakken daar verse friet en heerlijke snacks. Uiteraard verzorgen wij ook de bijbehorende sauzen. Wenst u een mobiele frietkraam aan huis? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak. Wij informeren u graag over de verschillende menu’s en onze prijzen.

Onze mobiele frietkraam maakt uw feest compleet

Maak uw feest of evenement helemaal af met een snackwagen aan huis. U hoeft zelf niets te bereiden of te serveren. Wij voorzien uw gasten van ambachtelijke frieten en snacks. Onze frietkraam biedt meerdere menu’s met vers gebakken friet en keuze uit verschillende snacks. Denk aan frikandel speciaal, kroket, bamischijf en kipcorn. Ook bieden wij diverse sauzen voor de friet en snacks. De frietjes serveren wij in een traditionele puntzak met daarbij een houten vorkje.

Diverse menu’s met snacks, frietjes en sauzen

Wanneer u onze mobiele frietkraam inschakelt voor in Helmond, kunt u kiezen uit diverse menu’s. Kies bijvoorbeeld het basismenu, bestaande uit ambachtelijke friet, frikandel (speciaal), gehaktschijf, bamischijf, kipnuggets, mexicano, kaassoufflé, rundvlees kroket en goulash kroket. Desgewenst kunt u de menu’s nog verder uitbreiden. Naast onze frietwagen verzorgen wij ook bittergarnituur, luxe hapjes, lunches en maaltijden voor uw bedrijf.

De voordelen van onze mobiele frietkraam

Onze overheerlijke frietjes en snacks zijn te herkennen aan de hoge kwaliteit. Ook staat persoonlijkheid bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u onze mobiele frietkraam op locatie inschakelt, kunt u rekenen op echte kwaliteitsfriet en -snacks. Wij komen met onze frietwagen op uw locatie, onbeperkt knapperige en warme friet en snacks verzorgen. Onze frietkar werkt op propaangas en heeft alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast hebben onze frietwagens een zeer nette uitstraling en voldoen zij aan alle eisen omtrent hygiëne en veiligheid (HACCP).

Frietwagen gewenst voor uw evenement? Maak een afspraak

Mogen wij uw evenement, feest of borrel voorzien van verse friet en diverse snacks aan huis? Of wenst u meer informatie over friet op locatie? Neem dan contact met ons op via 06-51632617, mail naar info@onzefrietwagen.nl of vul ons contactformulier in. Maak uw feest in Helmond compleet met onze mobiele snackwagen aan huis.

Back To Top