skip to Main Content

Onze Frietwagen

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Boek een frietwagen aan huis!

Kom meer te weten over Onze Frietwagen

Wilt u op uw eigen prive feest, bedrijfsborrel of evenement uw gasten laten genieten van verse friet aan huis? Benader dan Onze Frietwagen voor een mooie frietwagen op locatie. Bij Onze Frietwagen kunt u een mobiele frietkraam boeken die op locatie verse friet en snacks voor uw gasten bakt. Wenst u ook onze frietwagen aan huis te boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Wij geven u dan direct meer informatie over de verschillende menu’s die wij aanbieden en de bijbehorende prijzen.

Boek de frietwagen voor verse friet op uw feest of evenement

Voor een geslaagd evenement, privé feest of bedrijfsborrel is het van belang dat de juiste hapjes aanwezig zijn. U kunt uiteraard zelf aan de slag gaan met het maken van lekkere hapjes, maar nog makkelijker is het om een mobiele frietwagen aan huis te boeken. De frietbakkers van Onze Frietwagen bakken op locatie heerlijke verse friet en uw favoriete snacks. De friet wordt op een ambachtelijke manier geserveerd in een traditionele puntzak met een bijbehorend houten vorkje.

Maak uw keuze uit verschillende menu’s

Heeft u een van onze mobiele frietwagens geboekt? Dan kunt u zelf van tevoren het menu bepalen. Wij hebben een basismenu waarin uiteraard onze ambachtelijke verse friet te vinden is en de bekende snacks zoals een frikandel (speciaal), mexicano, kipnuggets, viandel, gehaktschijf, bamischijf, kaassoufflé, rundvleeskroket en goulashkroket. Naast dit basismenu zijn er ook andere menu’s waarmee u het basismenu kunt uitbreiden. Deze menu’s bevatten andere verrukkelijke specialiteiten. Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende menu’s of wilt u meer weten over de prijzen? Neem dan direct contact met ons op.

De kenmerken van Onze Frietwagen

Wij hebben kwaliteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel staan en dat merkt u aan alles. Wanneer u onze mobiele frietkraam op locatie inschakelt, kunt u rekenen op echte kwaliteits friet en snacks. De friet en snacks worden op locatie gebakken zodat u direct kunt genieten van ambachtelijke, knapperige en warme friet en snacks. Onze frietkar werkt op propaangas en heeft alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast hebben onze frietwagens een zeer nette uitstraling en voldoen zij aan alle hygiëne en veiligheidseisen (HACCP).

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u de frietwagen aan huis boeken voor uw feest of evenement? Of wenst u meer informatie over onze frietwagen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 06-51632617, een mail sturen naar info@onzefrietwagen.nl of het online contactformulier invullen. Wij trakteren uw gasten in onze frietwagen aan huis graag op heerlijke verse friet en snacks.

Back To Top