skip to Main Content

Mobiele Frietwagen Breda

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Feest in Breda? Boek een mobiele frietwagen!

Boek een mobiele frietkraam aan huis

Bent u van plan om in Breda een gezellig feestje te vieren voor vrienden en familie? Of wilt u een mooi evenement organiseren? Laat dan de mobiele frietkar van Onze Frietwagen langskomen om uw feest of evenement tot een groot succes te maken. Wanneer u ons inschakelt, komt een van onze mobiele frietwagens bij u op locatie langs om verse friet en snacks te bakken voor uw gasten. Bent u benieuwd geworden naar onze verschillende menu’s? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Dan kunt u contact met ons opnemen vanuit Breda.

Maak een succes van feest of evenement met onze mobiele frietkar

Wanneer u een privé feestje houdt of een evenement organiseert, vindt u het belangrijk dat de gasten voldoende te eten hebben. Het is natuurlijk mogelijk om zelf in de keuken aan de slag te gaan, maar het is nog makkelijker en leuker om een echte frietwagen langs te laten komen. Er wordt gezorgd voor ambachtelijke, verse friet en de gasten kunnen ook nog een lekkere snack uitkiezen. De friet wordt geserveerd in de traditionele puntzak met een houten vorkje.

Trakteer uw gasten op de heerlijkste friet en snacks

Op welke snacks wilt u uw gasten trakteren? Wanneer u onze frietwagen boekt, kunt u vooraf het menu bepalen. Wij hebben bijvoorbeeld een basismenu waarin uiteraard onze heerlijke verse friet te vinden is. Daarnaast zitten ook de klassieke snacks zoals frikandel (speciaal), mexicano, kipnuggets, viandel, gehaktschijf, bamischijf, kaassoufflé, rundvleeskroket en goulashkroket in ons basismenu. Het basismenu kan worden uitgebreid met andere menu’s met onze andere specialiteiten. Wilt u meer te weten komen over onze menu’s en de bijbehorende prijzen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

De voordelen van Onze Frietwagen

Wij van Onze Frietkraam vinden kwaliteit en persoonlijkheid erg belangrijk. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de kwaliteit van onze friet en snacks en de manier waarop wij u en gasten helpen. De friet en snacks worden op locatie gebakken, zodat deze knapperig, warm en vers kunnen worden geserveerd. Onze frietwagens werken op propaangas en hebben alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast hebben onze frietwagens een zeer nette uitstraling en voldoen zij aan alle eisen omtrent hygiëne en veiligheid (HACCP).

Boek direct onze mobiele snackwagen aan huis

Houdt u in Breda een feestje of evenement? Boek dan vandaag nog onze frietwagen! Neem contact met ons op door te bellen naar 06-51632617, een mail te sturen via info@onzefrietwagen.nl of het online contactformulier in te vullen. Wij komen met onze mobiele frietwagen graag bij u aan huis in Breda om uw feest of evenement tot een succes te maken!

Back To Top