skip to Main Content

Frietwagen Den Bosch

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Uw mobiele frietkraam aan huis in Den Bosch

Huur een mobiele frietkar voor friet op locatie in Den Bosch

Staat er een borrel, privé feestje of evenement op de planning in Den Bosch? Boek een mobiele frietkraam voor uw feest aan huis of feestlocatie. Wij verzorgen ambachtelijke friet en snacks voor uw gasten. Onze frietbakkers komen met de mobiele wagen naar uw locatie en nemen u de zorg uit handen. Naast friet en snacks serveren wij ook verschillende sauzen. Bent u benieuwd naar onze menu’s? Bekijk dan al onze menu’s of neem direct contact met ons op voor uw frietkraam aan huis in Den Bosch.

Ervaar het gemak van een frietwagen op uw feest of evenement

Een feest wordt nog leuker en makkelijker met een eigen mobiele frietwagen in Den Bosch. Wij voorzien uw gasten van voldoende hapjes. U kunt voor uw familie, vrienden of collega’s kiezen uit verschillende menu’s. Vervolgens komen onze frietbakkers op de desgewenste datum overheerlijke frietjes en snacks bakken op uw locatie. De friet wordt geserveerd in de traditionele puntzak met een houten vorkje. Wij verzorgen ook bittergarnituur, luxe hapjes, lunches en maaltijden voor uw bedrijf.

Maak uw keuze uit diverse menu’s

Wanneer u vanuit Den Bosch onze mobiele frietwagen inschakelt, is het mogelijk om te kiezen uit vier verschillende menu’s. Zo hebben wij menu A dat bestaat uit verse friet en diverse snacks zoals frikandel (speciaal), mexicano, kipnuggets, viandel en gehaktschijf. Inclusief keuze uit verschillende sauzen, zoals mayonaise, pindasaus en ketchup. Naast dit basismenu kunt u kiezen uit de menu’s B en C. Deze menu’s bevatten nog meer snacks en sauzen. Benieuwd naar de volledige menu’s en onze prijzen? Benader ons direct per mail of bel ons.

De voordelen van onze frietwagen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit ziet u terug in de versheid van onze goudbruine frietjes. Onze service maken wij compleet met onze persoonlijke benadering. De friet en snacks worden op locatie gebakken en daarna netjes geserveerd. Onze frietwagens werken op propaangas en hebben alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast hebben onze frietwagens een zeer nette uitstraling en voldoen zij aan alle hygiëne en veiligheidseisen (HACCP).

Maak een afspraak vanuit Den Bosch

Mag onze frietwagen in Den Bosch uw feest compleet maken? Huur dan vandaag nog de mobiele frietkar van Onze Frietwagen! Bel ons direct via 06-51632617, stuur een mail naar info@onzefrietwagen.nl of vul het online contactformulier in. Wij bereiden en serveren voor u verse friet, gemaakt in onze snackwagen op locatie in Den Bosch.

Back To Top