skip to Main Content

Mobiele frietkraam Eindhoven

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Boek een mobiele frietkraam in Eindhoven

Het boeken van een mobiele frietkar aan huis

Organiseert u een evenement, privé feestje of borrel in Eindhoven? Maak uw evenement, feestje of borrel dan nog leuker door een mobiele frietkraam te boeken! Wij van Onze Frietwagen maken het mogelijk om een mooie frietkar te huren voor uw feest of evenement. Onze frietbakkers komen met de mobiele wagen naar uw locatie in Eindhoven en zullen daar verse friet en snacks bakken voor uw gasten. Heeft u interesse in het huren van een mobiele frietkraam? Neem dan contact met ons op vanuit Eindhoven en geef uw wensen aan ons door.

Huur onze frietwagen voor verse friet op uw feest of evenement

Bij een geslaagd evenement of feest is het belangrijk dat de gasten zich vermaken en voldoende te eten hebben. U kunt natuurlijk zelf de hapjes voor uw familie, vrienden of collega’s verzorgen, maar het boeken van een mobiele frietwagen is nog leuker en makkelijker. Onze frietbakkers bakken op uw locatie in Eindhoven knapperige, warme friet en snacks voor de gasten. De friet wordt geserveerd in de traditionele puntzak met een houten vorkje. De gasten krijgen uiteraard ook de bijbehorende sauzen bij hun friet en snacks.

Welk menu kiest u?

Wanneer u onze mobiele frietwagen in Eindhoven laat langskomen, kunt u vooraf kiezen uit verschillende menu’s. Zo hebben wij het basismenu waarin u natuurlijk onze verrukkelijke verse friet en de klassieke snacks zoals frikandel (speciaal), mexicano, kipnuggets, viandel, gehaktschijf, bamischijf, kaassoufflé, rundvleeskroket en goulashkroket vindt. Naast dit basismenu is het ook mogelijk om andere menu’s toe te voegen met de lekkerste snacks en specialiteiten. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze verschillende menu’s en de prijzen? Benader ons dan direct telefonisch of per mail.

De kenmerken van Onze Frietwagen

Wij van Onze Frietkraam vinden kwaliteit en persoonlijkheid erg belangrijk. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de kwaliteit van onze friet en snacks en de manier waarop wij u en uw gasten helpen. De friet en snacks worden op locatie gebakken, zodat deze knapperig, warm en vers kunnen worden geserveerd. Onze frietwagens werken op propaangas en hebben alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast hebben onze frietwagens een zeer nette uitstraling en voldoen zij aan alle hygiëne en veiligheidseisen (HACCP).

Bel of mail ons vanuit Eindhoven

Wenst u uw feestje of evenement in Eindhoven tot een groot succes te maken? Huur dan vandaag nog de mobiele frietkar van Onze Frietwagen! Benader ons direct via 06-51632617, stuur een mail naar info@onzefrietwagen.nl of vul het online contactformulier in. U kunt dan rekenen op heerlijke verse friet vers gemaakt in onze snackwagen aan huis in Eindhoven.

Back To Top