skip to Main Content

Onze Frietwagen

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Onze frietwagen op uw locatie

Geeft u een feestje of organiseert u een bedrijfsevenement en wilt u uw gasten verwennen met onbeperkte friet, snacks en sauzen? Huur dan de frietwagen op locatie van onze frietwagen! Wij verzorgen de catering voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meer weten over onze frietwagen op locatie? Lees dan snel verder!

Onbeperkte friet, snacks en sauzen op locatie

Met onze frietwagen op locatie maakt u van ieder evenement een groot succes! Graag komen wij met onze frietwagen bij u thuis, bij uw bedrijf of op uw feestlocatie om u en uw gasten te voorzien van de lekkerste friet, snacks, sauzen en nog veel meer! U heeft de keuze uit verschillende menu’s waarvan u samen met u gasten een uur tot anderhalf uur lang onbeperkt kunt genieten. Heeft u speciale wensen? Geef ze aan ons door, wij denken graag met u mee. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook allergeenvrije snacks en halal snacks in ons assortiment!

De lekkerste friet bij ieder evenement

Onze frietwagen wordt tegenwoordig ingezet op de meest uiteenlopende evenementen en locaties. U kunt hierbij denken aan:

  • Een personeelsfeest
  • Een bruiloft
  • Een feest op de voetbalclub
  • Een muziekfestival
  • Een buurtfeest
  • Een communiefeest
  • Een sporttoernooi

Wilt u graag binnenkort een frietwagen op uw locatie? Neem dan contact met ons op via het formulier hier op de site!

De voordelen van onze frietwagen

Wanneer u onze frietwagen op uw locatie inzet, dan profiteert u van een heleboel voordelen. Wij spreken bijvoorbeeld altijd vooraf een vaste prijs met u af, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook passen wij bij grote groepen de baktijd aan, op die manier hoeven uw gasten nooit lang te wachten op hun eten. Bovendien heeft u bij ons naast onze vaste menu’s de keuze uit een heleboel opties die u kunt bijboeken, zoals handijsjes of verse soep!

Contact met onze frietwagen

Wilt u graag onze frietwagen op locatie huren voor uw evenement? Geeft dan uw gegevens aan ons door via het reserveringsformulier hier op de site. Heeft u vragen voor ons? Stel ze gerust! Wij denken graag met u mee. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer: 06-51632617. U kunt ook mailen naar: info@onzefrietwagen.nl. Uw frietwagen op locatie huurt u bij onze frietwagen!

Back To Top