skip to Main Content

Onze Frietwagen in Oss

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Oss: Onze Frietwagen. De mobiele frietkar bij u aan huis!

Patat op uw feest? De mobiele frietkar komt bij u in Oss

Wilt u uw gasten heerlijke ambachtelijke friet voorschotelen? Laat de mobiele frietkar van Onze Frietwagen bij u in Oss aan huis komen. Onze Frietwagen is gespecialiseerd in het verzorgen van de lekkerste verse friet, sauzen en snacks op locatie. Staat er een borrel, bedrijfsfeest, privé feest of event op de planning? En is een mobiele frietkar aan huis precies wat u zoekt voor uw feest? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren over onze menu’s en scherpe prijzen.

Onze Frietwagen maakt uw feest compleet

Of u nu een privé feest, bedrijfsborrel of ander event in Oss organiseert, lekkere hapjes zijn altijd een pré. Wat dacht u van een puntzak met heerlijke ambachtelijke friet? Of een lekkere kipcorn, nasischijf, frikandel speciaal of kroket? U kunt ervoor kiezen gedurende uw feest de snacks bij een snackbar te halen, maar een frietwagen aan huis is des te handiger. Zo kunt u direct genieten van vers friet. Zet u onze mobiele frietkar in, dan maken wij dit mogelijk. Wij komen bij u aan huis in Oss en zorgen voor een geslaagd event, feest of borrel met onze ambachtelijke friet!

Kies uit verschillende menu’s

Bij uw feest of evenement nabij Oss, heeft u vooraf de keuze uit diverse overheerlijke menu’s. Naast een puntzak met friet kunnen uw gasten ook kiezen uit diverse snacks. Denk aan een frikandel (speciaal), kipnuggets, mexicano, bamischijf, gehaktschijf, kaassoufflé, goulash kroket of rundvlees kroket. De bestaande menu’s kunnen ook worden uitgebreid met onze andere voortreffelijke specialiteiten. Tevens kunnen uw gasten kiezen uit diverse sauzen bij onze mobiele snackwagen aan huis.

Kwaliteit hoog in het vaandel

De keuze om onze mobiele frietkar in Oss in te schakelen, betekent ook een keuze voor echte kwaliteitsfriet. Kwaliteit staat bij ons bovenaan, wat u aan alles zult merken. De friet en snacks bakken wij op locatie, zodat u direct kunt genieten van ambachtelijke friet en snacks. Wist u dat onze frietkar op propaangas werkt en enkel stroom nodig heeft voor de koeling en verlichting? Al onze frietwagens zijn daarbij zeer hygiënisch en voldoen aan de HACCP veiligheidseisen.

Neem contact met ons op

Wilt u onze mobiele frietkar bij u aan huis in Oss inschakelen? Of wenst u meer te weten over onze menu’s en de kosten van onze snackwagen aan huis? Neem dan snel contact met ons op via 06-51632617, mail naar info@onzefrietwagen.nl of vul ons contactformulier in. Wij komen graag met onze mobiele frietkar naar Oss om bij te dragen aan een geweldig feest!

Back To Top