skip to Main Content

Frietwagen Tilburg

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Bedrijfsfeest in Tilburg? Boek een mobiele Frietwagen!

Een mobiele frietkraam op uw bedrijfsfeest

Woont u in Tilburg? En wilt u een geslaagd feest, borrel of evenement organiseren? Boek dan een mobiele snackwagen via Onze Frietwagen! U kunt bij Onze Frietwagen terecht om een mobiele frietkraam te huren. Onze frietbakkers zullen in de frietkraam heerlijke verse friet en snacks bakken voor uw gasten. Heeft u interesse in het huren van een mobiele frietkar? Neem dan direct contact met ons op vanuit Tilburg en maak een afspraak. Wij geven u dan direct meer informatie over onze verschillende menu’s en prijzen.

Maak een succes van borrel of evenement met onze mobiele frietkraam

Om een feest, borrel of evenement tot een succes te maken, is het belangrijk dat er genoeg lekker eten aanwezig is. Misschien kiest u ervoor om zelf uren in de keuken te staan, maar het is nog veel leuker en makkelijker om een mobiele frietwagen in te huren. Uw gasten worden op locatie getrakteerd op ambachtelijke verse friet, overheerlijke snacks en bijbehorende sauzen. De gasten krijgen hun friet geserveerd in de traditionele puntzak met een houten vorkje.

Kies het menu dat u wenst

Schakelt u onze mobiele snackwagen aan huis in voor uw feest of evenement? Dan kunt u vooraf kiezen uit verschillende menu’s. Het eerste menu dat wij bieden is het basismenu. In dit menu vindt u natuurlijk onze heerlijke verse friet, de klassieke snacks zoals frikandel (speciaal), mexicano, kipnuggets, viandel, gehaktschijf, bamischijf, kaassoufflé, rundvleeskroket en goulashkroket en de bijpassende sauzen. Dit menu kan worden aangevuld met een van onze andere menu’s. In deze menu’s vindt u andere heerlijke specialiteiten. Wilt u meer te weten komen over de menu’s en de bijbehorende prijzen? Benader ons dan telefonisch of per mail.

De voordelen van Onze Frietwagen

Wij van Onze Frietkraam vinden kwaliteit en persoonlijkheid erg belangrijk. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de kwaliteit van onze friet en snacks en de manier waarop wij u en gasten helpen. De friet en snacks worden op locatie gebakken, zodat deze knapperig, warm en vers kunnen worden geserveerd. Onze frietwagens werken op propaangas en hebben alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast hebben onze frietwagens een zeer nette uitstraling en voldoen zij aan alle eisen omtrent hygiëne en veiligheid (HACCP).

Bel of mail voor onze mobiele snackwagen aan huis

Wilt u voor uw evenement of feest in Tilburg een van onze frietwagens boeken? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via 06-51632617, mail naar info@onzefrietwagen.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij komen graag bij u langs in Tilburg met onze frietkar om uw borrel, feest of evenement tot een succes te maken!

Back To Top