skip to Main Content

Frietwagen Valkenswaard

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Boek een frietwagen voor uw feest in Valkenswaard

Uw mobiele frietwagen op locatie

Bent u van plan om in Valkenswaard een mobiele snackwagen in te huren voor een bedrijfsfeest, borrel of ander evenement? Laat dan de mobiele frietkar van Onze Frietwagen langskomen. Naast onze friet verzorgen wij ook bittergarnituur, luxe hapjes, lunches en maaltijden voor bedrijven. Wanneer u ons inschakelt, komt een van onze mobiele frietwagens bij u op locatie langs om onbeperkt verse friet en snacks te bakken. Heeft u interesse in een eigen mobiele frietwagen voor uw feest? Neem contact met ons op vanuit Valkenswaard.

Onze Frietwagen maakt uw feest of evenement compleet

Op een feestje, borrel of evenement horen overheerlijke hapjes. Wij bij Onze Frietwagen vinden het belangrijk dat uw gasten voldoende te eten hebben. Vandaar dat wij onbeperkt friet en diverse snacks bakken en serveren. Dit scheelt u bovendien een hoop tijd en het oogt ook nog eens goed. Onze luxe frietkar komt bij u aan huis of op een andere locatie. Voor uw gasten heeft u keuze uit verschillende ambachtelijke snacks en diverse sauzen. De friet wordt geserveerd in de traditionele puntzak met een houten vorkje.

Trakteer uw gasten op ambachtelijke friet en snacks

Welke snacks wilt u dat onze snackwagen voor uw gasten bakt? Geef uw wensen vooraf aan ons door en maak keuze uit diverse menu’s. Denk aan een basismenu bestaande uit onze heerlijke verse friet met daarnaast de klassieke snacks zoals frikandel (speciaal), mexicano, kipnuggets, viandel, gehaktstaaf, bamischijf, kaassoufflé, rundvleeskroket en goulashkroket in ons basismenu. Wilt u speciale hapjes? U kunt uw menu naar wens uitbreiden. Wilt u meer te weten komen over onze menu’s en de bijbehorende prijzen? Neem dan contact met ons op.

Alle voordelen van Onze Frietwagen

Wij van Onze Frietkraam vinden kwaliteit en persoonlijkheid erg belangrijk. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze friet en snacks en de manier waarop wij u en uw gasten helpen. Onze frietwagens werken op propaangas en hebben alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast hebben onze frietwagens een zeer nette uitstraling en voldoen deze aan alle eisen omtrent hygiëne en veiligheid (HACCP). Wij beschikken over een eigen keuken voor onze catering waar alle gerechten vers bereid worden.

Feest in Valkenswaard? Huur direct een mobiele frietkar

Heeft u een frietwagen nodig in Valkenswaard voor uw feest of evenement? Huur vandaag nog een frietwagen! Neem contact met ons op door te bellen naar 06-51632617, een mail te sturen via info@onzefrietwagen.nl of het online contactformulier in te vullen. Nadat u uw wensen heeft doorgegeven komen wij langs met mobiele frietwagen in Valkenswaard.

Back To Top