skip to Main Content

Frietwagen in Waalwijk

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Huur een luxe frietwagen in Waalwijk

Het boeken van een mobiele frietkar aan huis

Wilt u friet serveren op uw evenement, bedrijfsfeest of borrel in Waalwijk? Maak uw feest af met een luxe frietwagen. Wij van Onze Frietwagen bereiden naast overheerlijke friet ook diverse snacks. Wij komen aan huis of naar een andere gewenste locatie. Vervolgens bakken en serveren wij daar verse friet en snacks voor uw gasten. Heeft u interesse in het huren van een mobiele frietkraam? Maak direct een afspraak vanuit Waalwijk.

Verse friet en snacks op uw feest of evenement

U maakt uw feest helemaal compleet met de friet en snacks van Onze Frietwagen. U kunt natuurlijk zelf de hapjes voor uw familie, vrienden of collega’s uitkiezen. Maar het bakken en serveren doen wij. Daarnaast zorgen we dat de friet netjes wordt geserveerd in de traditionele puntzak met een vorkje. Onze frietbakkers bakken op uw locatie verse en warme friet en snacks en de bijbehorende sauzen. Naast onze frietwagen verzorgen wij ook bittergarnituur, luxe hapjes, lunches en maaltijden voor uw bedrijf.

Welk menu kiest u?

Bent u al op de hoogte van ons keuze aan menu’s? Als u onze frietwagen in Waalwijk inschakelt, kunt u kiezen uit diverse menu’s. Zo hebben wij het basismenu waarin u natuurlijk onze verrukkelijke verse friet en de klassieke snacks zoals frikandel (speciaal), mexicano, kipnuggets, viandel, gehaktschijf, bamischijf, kaassoufflé, rundvleeskroket en goulashkroket vindt. Deze menu’s zijn desgewenst uit te breiden met nog meer snacks of specialiteiten. Wilt u meer weten over onze menu’s en de prijzen? Bel of mail Onze Frietwagen.

De voordelen van Onze Frietwagen

Bij Onze Frietkraam stellen wij kwaliteit en persoonlijkheid voorop. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de kwaliteit van onze friet en snacks en de manier waarop wij u en uw gasten helpen. Onze frietwagens werken op propaangas en hebben alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast hebben onze frietwagens een zeer nette uitstraling en voldoen zij aan alle eisen omtrent hygiëne en veiligheid (HACCP). Wanneer mogen wij de friet en snacks op locaties bij u aan huis bakken?

Bel of mail ons vanuit Waalwijk

Mogen wij uw feestje of evenement in Waalwijk tot een groot succes maken? Huur dan vandaag nog de mobiele frietkar van Onze Frietwagen! Benader ons direct via 06-51632617, stuur een mail naar info@onzefrietwagen.nl of vul het online contactformulier in. Geef uw wensen aan ons door, dan zorgen wij voor onbeperkt friet en snacks met een mobiele snackwagen aan huis.

Back To Top