skip to Main Content

Frietwagen in Weert

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Friet op locatie in Weert? Huur een frietwagen!

Maak uw feest compleet met een frietwagen aan huis

Geeft u binnenkort een feest in Weert voor vrienden en familie? Of wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Laat in dat geval de mobiele frietkar van Onze Frietwagen langskomen op uw locatie. Wij bereiden en serveren onbeperkt friet aan huis of op locatie. Kies uit verschillende menu’s met bijbehorende sauzen. Benieuwd waar u allemaal uit kunt kiezen? Of wilt u direct een afspraak maken? Benader onze frietkraam vanuit Weert.

Trakteer uw gasten op onbeperkt friet

Wilt u uw gasten voorzien van heerlijke hapjes? Dan biedt onze frietkraam een uitkomst, omdat wij onbeperkt friet en snacks verzorgen. Een mobiele frietkar maakt uw feest of evenement ook nog eens een stuk gezelliger. Er wordt gezorgd voor ambachtelijke, verse friet en de gasten kunnen ook nog een lekkere snack uitkiezen. De friet wordt geserveerd in de traditionele puntzak met een houten vorkje.

Verschillende snacks en sauzen

Als u een feest op de planning heeft staan, hoort daar ook het kiezen van de hapjes bij. Vandaar dat Onze Frietwagen meerdere soorten menu’s aanbiedt. Wij hebben bijvoorbeeld een basismenu waarin uiteraard onze heerlijke verse friet te vinden is. Daarnaast zitten ook de klassieke snacks zoals frikandel (speciaal), mexicano, kipnuggets, viandel, gehaktschijf, bamischijf, kaassoufflé, rundvleeskroket en goulashkroket in ons basismenu. Op verschillende manieren kunt u desgewenst dit basismenu verder uitbreiden. Naast onze frietwagen verzorgen wij ook bittergarnituur, luxe hapjes, lunches en maaltijden voor uw bedrijf. Voor meer informatie over onze menu’s en de kosten, kunt u contact met ons opnemen.

De voordelen van Onze Frietwagen

Onze Frietwagen staat voor hoge kwaliteit en persoonlijkheid. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de kwaliteit van onze friet en snacks en de manier waarop wij u en uw gasten helpen. Ook herkent u dit aan de versheid doordat onze friet en snacks op locatie worden gebakken. Onze frietwagens werken op propaangas en hebben alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast heeft onze frietwagen een zeer nette uitstraling en voldoet deze aan alle eisen omtrent hygiëne en veiligheid (HACCP).

Huur direct onze mobiele snackwagen aan huis

Heeft u interesse in onze frietwagen voor in Weert? Wacht niet langer en boek vandaag nog onze frietkar voor aan huis. Ook voor uw bedrijf of op een andere locatie kunt u ons inschakelen. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-51632617, een mail te sturen via info@onzefrietwagen.nl of het online contactformulier in te vullen. Geef uw wensen aan ons door en wij komen met de mobiele frietwagen bij u aan huis in Weert.

Back To Top