skip to Main Content

Onze Frietwagen

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Onze Frietwagen. De mobiele frietkar aan huis!

Ambachtelijke friet van de mobiele frietkar aan huis

Wilt u op uw feest uw gasten laten genieten van heerlijke ambachtelijke friet op locatie? Kies dan voor een mobiele frietkar aan huis van Onze Frietwagen! Wij van Onze Frietwagen verzorgen voor u onbeperkt heerlijke verse friet, snacks en sauzen op locatie. Ideaal wanneer u een bedrijfsfeest, borrel, evenement of privé feest wilt houden en uw gasten wilt laten genieten van ambachtelijke verse friet. Wilt u ook onze mobiele frietkar aan huis inschakelen voor uw feest of evenement? Dan kunt u contact met ons opnemen. U ontvangt dan uiteraard direct meer informatie over onze menu’s en prijzen.

Maak uw evenement of feest compleet met onze frietwagen

Een mooi evenement, een gezellig privé feest of bedrijfsborrel is niet compleet zonder heerlijke hapjes. Iedereen geniet van een lekkere puntzak met verse friet en een snack zoals frikandel speciaal, rundvlees kroket, kipcorn of nasischijf. U kunt de friet en de snacks halen bij een snackbar in de buurt, maar nog fijner is het om op locatie te kunnen genieten van ambachtelijke, vers gebakken friet. Wanneer u onze mobiele frietkar inschakelt kunt u dit realiseren. Wij komen naar uw locatie met onze nette frietwagen en bakken op locatie de ambachtelijke friet en snacks. Met onze hulp is uw feest, evenement of borrel zeker geslaagd!

Keuze uit verschillende menu’s

Wanneer u ons inschakelt om langs te komen op uw feest of evenement, kunt u vooraf kiezen uit verschillende menu’s. Naast een puntzak met heerlijke friet kunnen uw gasten ook kiezen uit lekkere snacks zoals frikandel (speciaal), mexicano, kipnuggets, gehaktschijf, bamischijf, kaassoufflé, rundvlees kroket en goulash kroket. Het menu met verschillende snacks kan ook uitgebreid worden met andere lekkere specialiteiten. Uiteraard hebben uw gasten de keuze uit verschillende sauzen bij hun friet of snack.

De voordelen van onze mobiele frietwagen

Wanneer u onze mobiele frietkar op locatie inschakelt, kunt u rekenen op echte kwaliteitsfriet en snacks. Wij hebben kwaliteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel staan en dat merkt u aan alles. De friet en snacks worden op locatie gebakken zodat u direct kunt genieten van ambachtelijke, knapperige en warme friet en snacks. Onze frietkar werkt op propaangas en heeft alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast hebben onze frietwagens een zeer nette uitstraling en voldoen zij aan alle hygiëne en veiligheidseisen (HACCP).

Neem contact met ons op

Wilt u onze mobiele frietkar aan huis inschakelen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze menu’s en de kosten? Neem dan contact met ons op via 06-51632617, mail naar info@onzefrietwagen.nl of vul ons contactformulier in. Wij komen dan graag met onze mobiele frietkar bij u aan huis!

Back To Top