skip to Main Content

Onze Frietwagen

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Ambachtelijke verse friet met de mobiele frietwagen aan huis

Maak kennis met Onze Frietwagen

Zoekt u een bedrijf dat voor heerlijke verse friet voor de gasten op uw borrel, evenement of feest kan zorgen? Dan bent u bij Onze Frietwagen aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een mobiele frietwagen die bij u aan huis komt en op locatie ambachtelijke friet en heerlijke snacks bakt voor uw gasten. Naast de friet en de snacks zorgen wij ook voor de bijbehorende sauzen. Wilt u ook onze mobiele frietwagen langs laten komen op uw borrel, feest of evenement? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard geven wij u gelijk meer informatie over onze verschillende menu’s en prijzen.

Laat de mobiele frietwagen langskomen aan huis

Bij een gezellig privé feest, mooi evenement of fijne bedrijfsborrel is het belangrijk dat er lekkere hapjes aanwezig zijn. Uw gasten willen graag genieten van lekker eten. Met verse friet en heerlijke snacks zoals frikandel speciaal, rundvlees kroket, kipcorn, viandel of nasischijf zit u zeker goed. De frietbakkers in onze mobiele frietwagen serveren de ambachtelijke friet in een traditionele puntzak met het bekende houten vorkje. Tevens kunnen de gasten zelf de gewenste saus bij hun friet en snack kiezen.

De verschillende menu’s van Onze Frietwagen

Wanneer u ervoor kiest om een van onze mobiele frietwagens langs te laten komen op uw feest of evenement, kunt u vooraf kiezen uit verschillende menu’s. In ons basismenu zit uiteraard onze ambachtelijke verse friet en fijne snacks zoals frikandel (speciaal), mexicano, kipnuggets, viandel, gehaktschijf, bamischijf, kaassoufflé, rundvlees kroket en goulash kroket. Dit basismenu kunt u ook uitbreiden met een van onze andere menu’s met daarin onze andere smaakvolle specialiteiten. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze verschillende menu’s en de kosten? Benader ons dan telefonisch of per mail en geef uw wensen aan ons door.

De kenmerken van Onze Frietwagen

Wij hebben kwaliteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel staan en dat merkt u aan alles. Wanneer u onze mobiele frietkraam op locatie inschakelt, kunt u rekenen op echte kwaliteits friet en snacks. De friet en snacks worden op locatie gebakken zodat u direct kunt genieten van ambachtelijke, knapperige en warme friet en snacks. Onze frietkar werkt op propaangas en heeft alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast hebben onze frietwagens een zeer nette uitstraling en voldoen zij aan alle hygiëne en veiligheidseisen (HACCP).

Maak direct een afspraak

Wenst u de gasten op uw feest, evenement of borrel te trakteren op heerlijke verse friet met snacks? Of wilt u meer informatie over onze frietwagen? Dan kunt telefonisch contact opnemen via 06-51632617. Mailen kan ook naar info@onzefrietwagen.nl of u vult ons online contactformulier in. Wij komen dan graag met onze frietwagen aan huis om uw feest of borrel compleet te maken!

Back To Top