skip to Main Content

Mobiele snackwagen

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Huur een mobiele snackwagen aan huis!

Boek een mobiele snackwagen via Onze Frietwagen

Heeft u een feest, borrel of evenement gepland? En wilt u uw gasten laten genieten van ambachtelijke friet en heerlijke snacks? Boek dan een mobiele snackwagen aan huis via Onze Frietwagen. U kunt bij ons terecht wanneer u een snackwagen wilt huren voor uw feest, borrel of evenement. De snackwagen komt naar uw locatie en bakt daar voor u en uw gasten verse friet en de beste snacks zoals frikandellen, kroketten, kipcorns en mexicano’s. Wilt u onze mobiele snackwagen direct boeken? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. Wij informeren u gelijk over onze verschillende menu’s en de kosten.

De mobiele snackwagen aan huis zorgt voor verse friet

Bij grote evenementen, feesten of borrels is het belangrijk dat er voldoende te eten is voor de gasten. Het is een behoorlijke opgave om dat allemaal zelf te verzorgen. Het boeken van onze mobiele snackwagen is dan ideaal. Uw gasten worden door onze frietbakkers voorzien van knapperige, warme friet en heerlijke snacks. De friet wordt geserveerd in de traditionele puntzak met een bijbehorend houten vorkje. De gasten kunnen ook direct hun gewenste saus uitkiezen bij hun friet en snacks.

De menu’s van Onze Frietwagen

Wanneer u een van onze mobiele snackwagens boekt, bepaalt u vooraf zelf welke menu’s u kiest. Wij hebben een basismenu waarin u uiteraard onze ambachtelijke friet vindt, lekkere sauzen en heerlijke snacks zoals frikandel (speciaal), mexicano, kipnuggets, viandel, gehaktschijf, bamischijf, kaassoufflé, rundvleeskroket en goulashkroket. Het is uiteraard ook mogelijk om dit basismenu uit te breiden met een van onze andere menu’s. Deze menu’s bevatten andere heerlijke specialiteiten waar uw gasten zeker van zullen genieten. Wilt u meer te weten komen over onze verschillende menu’s en de bijbehorende kosten? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

De voordelen van Onze Frietwagen

Wij hebben kwaliteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel staan en dat merkt u aan alles. Wanneer u onze mobiele frietkraam op locatie inschakelt, kunt u rekenen op echte kwaliteits friet en snacks. De friet en snacks worden op locatie gebakken zodat u direct kunt genieten van ambachtelijke, knapperige en warme friet en snacks. Onze frietkar werkt op propaangas en heeft alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast hebben onze frietwagens een zeer nette uitstraling en voldoen zij aan alle hygiëne en veiligheidseisen (HACCP).

Boek uw eigen snackwagen aan huis

Wilt u ook onze mobiele snackwagen aan huis boeken? Of wilt u meer informatie over Onze Frietwagen? Neem dan contact met ons op via 06-51632617, mail naar info@onzefrietwagen.nl of vul het online contactformulier in. U kunt dan rekenen op heerlijke friet en snacks van onze mobiele snackwagen aan huis.

Back To Top