skip to Main Content

Mobiele frietkraam

Wij komen met onze frietwagen op locatie en verzorgen voor u onbeperkt verse friet, snacks en sauzen.

Verse friet
Voor elk evenement
Ruim assortiment

Uw mobiele frietkraam aan huis

Heerlijke friet van de de mobiele frietkraam aan huis

Wilt u de gasten op uw privéfeest, bedrijfsborrel of evenement trakteren op ambachtelijke verse friet? Schakel dan de mobiele frietkraam aan huis in via Onze Frietwagen. Wij komen met onze mobiele frietwagen naar uw evenement of feestlocatie en bakken daar verse friet en heerlijke snacks. Uiteraard verzorgen wij ook de bijbehorende sauzen. Wilt u onze mobiele frietkraam inschakelen? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak. Wij geven u dan gelijk meer informatie over onze verschillende menu’s en prijzen.

Genieten met de mobiele frietkraam op uw feest of evenement

Wilt u uw gezellige prive feest, evenement of bedrijfsborrel echt compleet maken? Dan is het belangrijk dat er lekkere hapjes aanwezig zijn. Met onze mobiele frietkraam is het mogelijk om uw gasten direct te trakteren op ambachtelijke, vers gebakken friet met bijbehorende snacks zoals frikandel speciaal, rundvlees kroket, kipcorn, viandel of nasischijf. Uw gasten krijgen de friet geserveerd in een traditionele puntzak met het bekende houten vorkje. Daarnaast kunnen zij zelf hun gewenste saus kiezen.

Onze verschillende menu’s

Schakelt u onze mobiele frietkraam in om bij u thuis langs te komen? Dan kunt u vooraf kiezen uit verschillende menu’s. Uiteraard serveren wij altijd heerlijke ambachtelijke friet met snacks zoals frikandel (speciaal), mexicano, kipnuggets, gehaktschijf, bamischijf, kaassoufflé, rundvlees kroket en goulash kroket. Naast dit basismenu kunt u de keuze ook uitbreiden met onze andere heerlijke specialiteiten. Wilt u meer weten over de verschillende menu’s en de bijbehorende prijzen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

De voordelen van onze mobiele frietwagen

Wanneer u onze mobiele frietkar op locatie inschakelt, kunt u rekenen op echte kwaliteitsfriet en snacks. Wij hebben kwaliteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel staan en dat merkt u aan alles. De friet en snacks worden op locatie gebakken zodat u direct kunt genieten van ambachtelijke, knapperige en warme friet en snacks. Onze frietkar werkt op propaangas en heeft alleen stroom nodig voor de verlichting en de koeling. Daarnaast hebben onze frietwagens een zeer nette uitstraling en voldoen zij aan alle hygiëne en veiligheidseisen (HACCP).

Bel of mail om een afspraak te maken

Wilt u uw feest, borrel of evenement compleet maken met onze mobiele frietkraam aan huis? Of wenst u meer informatie over onze frietwagens? Neem dan contact met ons op via 06-51632617, mail naar info@onzefrietwagen.nl of vul ons contactformulier in. U kunt er dan op rekenen dat onze mobiele frietkraam op uw feest of evenement langskomt om uw gasten te verwennen.

Back To Top